Miksi meidän tuotteet on markkinoiden parhaita?

Upea luonnollinen rusketus –  kohentaa itsetuntoasi, rakastat sitä tunnetta olla kauniin ruskea. Takaamme luonnollisen värisen ja hehkuvan kauniin rusketuksen.

Turvallisuus – Tuotteemme on valmistettu Englannissa EU:n laatuvaatimusten mukaisesti. Kun käytät itseruskettavia tyotteitamme, ihollesi ei synny auringon palamisvaaraa eikä altistumista haitallisille UVA/B säteille. Ruiskurusketus ei myöskään vanheta ihoa, vaan päinvastoin käyttämämme rusketusaineet kosteuttavat, hoitavat ja hellivät upeaa ihoasi.

Ruiskurusketus Finlandin maahantuomat ruiskurusketusaineet sopivat täydellisesti suomalaiselle ihotyypille aikaansaaden näin luonnollisen värisen rusketuksen. Helposti ruskettuvalle ja valmiiksi ruskealle ihotyypille meillä on tarjota tummemman sävyisiä rusketuksia, yhteensä 7 eri sävyä. Valitsemme myytävät tuotteemme aina asiakastamme ajatellen.

Markkinoiden tummin itseruskettava – Meillä on valikoimassamme markkinoiden tummin itseruskettava sisältäen jopa 18% DHA:ta. Väriä on saatavilla niin ruiskurusketuaineena (No18) että itseruskettavana vaahtona (DARK).


Lisätietoa myynti@suihkurusketus.fi